Hírek

Magánrendelésen is várjuk betegeinket!

2020-05-31

Örömmel tájékoztatjuk kedves betegeinket, hogy megnyitottuk magánrendelésünket, amelyen árlistánk szerinti térítés ellenében, a társadalombiztosítás által nem finanszírozott kezelésekre, például fogpótlásokra, fogbeültetésekre van lehetőség.

Megváltozott körzetünk utcabeosztása!

2020-02-08

Ezúton értesítjük kedves betegeinket, hogy az újbudai önkormányzat megváltoztatta a rendelőnkhöz tartozó körzet utcabeosztását. A részletes utcabeosztást a "Rendelés" menüpontban találják.

Fogászati röntgennel is várjuk

2015-11-11

November 16-ától új szolgáltatással várjuk kedves betegeinket – rendelőnkben fogászati röntgenfelvételeket is készítünk. Amennyiben a megfelelő kezeléshez szükség van egy fogról készült intraorális vagy a teljes fogazatról készült panoráma felvételre, azt néhány perc leforgása alatt a fogászati kezelőtől néhány lépésre, várakozás nélkül el tudjuk végezni. 

bővebben >>

Vakáció előtti kontroll - sokat takaríthat meg vele

2013-05-28
foto_vakacio.jpeg

Hamarosan itt a nyár, sok család már tervezgeti a tengerparti nyaralást vagy a közös városnézést. Nincs annál kellemetlenebb, ha néhány együtt töltött vidám napot meg kell szakítani, például azért, mert valamely családtagnak elkezd fájni a foga.

bővebben >>

Készítette: ifocus